Nipple covers

Nipple covers sunt accesorii menite sa intensifice senzatiile tari ale finalului unui preludiu incitant. Sclipitoare, discrete, jucause, colorate, indraznete, haioase, acestea pot asigura succesul unei experiente erotice totale, si din acest punct de vedere sunt accesoriul ideal pentru o noapte plina de pasiune.

 

Fie ca isi fac aparitia in scena erotica atunci cand parea ca tot misterul este epuizat, fie ca sunt usor de sesizat inca de la inceput, piesele unei perechi de nipple covers pot constitui elementele de baza ale unui joc erotic plin de pasiune. Depinde doar de tine cum le asortezi cu restul lenjeriei sexy pe care o porti si cum vei sti sa le transformi in elemente de atractie irezistibile.

 

Sedussa iti ofera o gama extrem de variata de nipple covers pe care le poti asorta cu garderoba ta erotica in cele mai indraznete si mai indetie combinatii de forme si culori. Alege-ti acum perechea ce ti se potriveste, iar daca nu te poti decide, nu amana momentul, ci alege doua sau mai multe perechi pentru ca varietatea este un ingerdient important al reusitei intr-o aventura erotica.