C String

Ce este mic, sexy, fin, intim si se poate ascunde discret in poseta unei femei sau, la nevoie chiar in buzunarul unei haine cochete? Daca nu ai ghicit inca, iti mai dam un indiciu – imita perfect o pereche de chiloti sexy fara a fi insa un astfel de obiect vestimentar, ci mai degraba un accesoriu menit sa, este vorba intensifice la maxim erotismul unei aventuri senzuale. Da, este vorba despre C String, un obiect de lenjerie intima inventat special parca pentru epoca in care traim, in care timpul este extrem de pretios, iar spontaneitatea trebuie sa fie mereu in alerta, indiferent de aspectele vietii pe care le avem in vedere.

 

Imagineaza-ti ca ai intalnirea vietii tale intr-un context neasteptat, ca lucrurile evolueaza rapid si ca atmosfera se incinge, dar, vai, iti amintesti ca lenjeria ta intima pe care ti-ai pus-o in graba dimineata nu este tocmai sexy si ar putea face o impresie gresita. Un C String purtat in poseta te poate salva, transformandu-te pe loc intr-o bomba sexy. Sau gandeste-te ce efect surprinzator va avea momentul in care, purtand un babydoll sexy si vaporos iti vei scoate gratios C String-ul pe care il porti pe dedesubt si il vei inmana partenerului tau ca pe un mic trofeu.

 

Un C String imita perfect o pereche de bikini sexy, avand o forma aerodinamica ce permite mularea perfecta pe forma corpului. In plus, forma speciala permite ca acest mic obiect incitant sa fie purtat in orice moment al zilei, putand fi depozitat cu usurinta oriunde pentru a profita la maxim de efectele sale erotice. De aceea, pe sedussa.ro vei gasi o gama extrem de variata de C String-uri, din materiale variate, intr-o gama larga de culori si texturi. Trebuie doar sa le incerci pentru a te convinge de reusita pe care ti-o garantam.