Portjartiere

Detaliile sunt intotdeauna importante atunci cand vrei sa fii sexy! In ele sta uneori puterea de seductie a unei intregi tinute si de aceea acorda-le importanta cuvenita! Portjartierele sunt astfel de detalii care dau un plus de erotism oricarei tinute sexy. Fie ca vrei sa transformi o pereche de ciorapi in ceva special, fie ca vrei sa dai un aer strengar unui babydoll sexy, fie ca vrei pur si simplu sa testezi imaginatia partenerului tau, o portjartiera este alegerea potrivita.

 

Portjartiera este un accesoriu extrem de sexy, feminin, pe care il poti purta in ocazii diferite si care te poate ajuta sa improvizezi in orice moment o scena erotica exploziva. Poti initia jocuri erotice nebanuit de incitante pornind de la o simpla pereche de ciorapi purtati impreuna cu o portjartiera care insotita de o anumita atitudine iti va da un extraordinar sentiment de siguranta de sine. Fie ca este asortata cu o pereche de chiloti tip G string asortati sau cu un C String, fie ca este purtata fara nimic altceva in completare, o portjartiera este un obiect extrem de seducator. Depinde doar de tine si de atitudinea cu care o porti pentru a obtine in cel mai scurt timp efectele dorite.

 

Pe sedussa.ro gasesti modele variate de portjartiere care iti vor satisface dorinta de a-ti etala intr-un mod incitant feminitatea. Fie ca le vei asorta cu diferite modele de dresuri si ciorapi, fie ca le vei purta doar pentru efectul lor vizual, portjartierele pe care ti le propunem sunt un must have in garderoba ta de lenjerie sexy.