Filtreaza

Recomandarea saptamanii

Manusi sexy

Manusile sexy sunt ca o atingere fina, de catifea senzuala, de satin vaporos sau de piele incitanta sporeste intotdeauna efectul erotic al miscarilor care transforma atingerile in adevarate impulsuri electrizante din care se nasc cele mai intense senzatii. De aceea, manusile reprezinta unul dintre accesoriile feminine care nu au cum sa dea gres atunci cand vine vorba de senzatii tactile incitante. Incearca sa iti imaginezi pentru o clipa efectul halucinant pe care il are o astfel de atingere icitanta asupra partenerului tau cuprins de misterul feminitatii tale debordante.

 

Lungi, scurte, decupate, ornate cu pietre scumpe sau brodate cu grija din fir delicat de matase, manusile au fost inca din cele mai vechi timpuri simboluri ale feminitatii seducatoare, inventate anume parca pentru a invalui in mister mainile, una dintre cele mai delicate parti ale corpului feminin.

 

 

Manusile sexy de la sedussa.ro sunt create de designeri care stiu cat de insemnate pot fi uneori detaliile seducatoare ale unei tinute sexy. Fie ca alegi sa le porti impreuna cu o rochie de seara sau cu o tinute spectaculoasa de zi, fie ca le transformi in accesorii ale unei lenjerii sexy, manusile reprezinta un fabulos detaliu plin de semnificatii erotice, in care poate sa stea cheia seductiei tale.