Sedussa Blog

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă întotdeauna o femeie puternică.

5 pași pentru o seară de week-end fierbinte

O săptămână de muncă poate fi destul de solicitantă și uneori nu mai ai timp nici de tine și nici de planificarea unei seri pasionale cu iubitul tău. Totuși, la sfârșit de săptămână ar fi bine să renunți la toate grijile și să găsești o modalitate perfectă de relaxare împreună cu partenerul tău. Noi îți propunem o listă de 5 pași simpli care te va ajuta în organizarea unei seri speciale.

 

  1. Uitați de griji

Propuneți-vă ca din momentul în care ajungeți acasă de la serviciu, să eliminați toate gândurile despre task-urile pe care le aveți de făcut și să vă concentrați doar pe atmosfera eliberatoare din casa voastră. Ideal ar fi să vă închideți telefoanele pentru a evita eventualele întreruperi. Odată ce ați făcut asta, sunteți pregătiți să faceți următorii pași.

  1. Răsfățați-vă

Umple o cadă de apă fierbinte cu spumă și arome afrodiziace și invită-l pe iubitul tău să vă relaxați pentru o oră, timp în care să vă concentrați doar pe voi doi. Pentru un plus de efect, încearcă să pui alături și o lumânare parfumată. Veți simți amândoi imediat efectul relaxant.

  1. Poartă lenjerie sexy

După baia fierbinte, invită-l pe iubitul tău în dormitor și pune-l să te aștepte pe pat. În timpul acesta, pune pe tine o lenjerie sexy cu care să îl cucerești. Recomandarea noastră este o lenjerie din gama babydoll sau chemise. Fiind o atmosferă romantică, pune accent pe dantelă și detalii din satin care să te pună în valoare și să te facă seducătoare. O pereche de tocuri înalte s-ar putea să încingă atmosfera.

  1. Licoarea lui Bachus

Un astfel de moment erotic trebuie completat cu o băutură fină și afrodiziacă cum ar fi un vin roșu demidulce. Închinați un pahar printre ploaia de sărutări și mângâieri și lăsați-vă lipsiți de inhibiții. Încet, încet, dorințele înflăcărate vor ieși la suprafață și vor vrea să fie împlinite cât mai rapid.

  1. Muzică de fundal

Nu în ultimul rând, nu uita să pui pe fundal un playlist cu melodii erotice ale căror beat-uri incită la cele mai obraznice gesturi. În funcție de gusturi, puteți încerca stilul pop-romantic pentru o atmosferă mai afectivă sau puteți încerca ritmurile moderne ale muzicii trap pentru o atmosferă mai fierbinte.

 

Indiferent de pașii enumerați mai sus, cel mai important este ca fiecare dintre voi să se implice cu totul în momentele intime și să uite de grijile lumii reale. Dedicați-vă unul altuia și veți observa că relația se va îmbunătăți pe zi ce trece. Dar orice ar fi, nu uita să fii seducătoare cu lenjeria perfectă.

cuplulenjerie sexyrelaxareweek-end

Sedussa • June 10, 2016


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *