Sedussa Blog

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă întotdeauna o femeie puternică.

Body sexy

Body-ul – feminitate la superlativ

Garderoba ta cuprinde pe alocuri și câte o piesă de îmbrăcăminte de tip body? Poate o bluză cu dantelă sau poate o cămașă mulată? Dacă răspunsul este da, atunci acest articol îți va da câteva idei noi despre cum pot fi purtate body-urile și în intimitate, iar dacă răspunsul este nu, atunci fii pregătită să încerci ceva nou, extravagant, care îți va pune feminitatea în valoare.

 

Ce este un body?

Un body este o piesă de îmbrăcăminte care acoperă partea superioară a corpului împreună cu porțiunea dintre coapse. Practic este o singură piesă, o combinație între maiou și chilot. Mai poate fi găsit și sub denumirea teddy.

Poate fi un body lenjerie erotică?

Da, poate fi și chiar este printre cele mai căutate tipuri de lenjerie erotică. Indiferent de tip, un body sexy poate transforma o partidă plictisitoare de sex într-un adevărat show erotic care poate stârni cele mai adânci instincte. Departe de setul clasic de lenjerie erotică, un body sexy poate pune în valoare formele tale prin faptul că este mulat pe corp.

Există mai multe tipuri de body-uri?

Așa cum universul lenjeriei erotice este foarte vast și cuprinde o multitudine de tipuri de lenjerii, așa și body-urile se găsesc în fel și chip. Cele obișnuite sunt cele clasice din materiale precum voalul sau dantela care vin tip maiou și acoperă trupul într-o mare măsură. Materialul poate fi opac sau semitransparent cu detalii din satin sau dantelă.  Pentru fetele îndrăznețe, există modele care sunt formate doar din câteva șnururi împletite care acoperă gentil părțile intime. Dar, de departe, cele mai perverse tipuri de body sunt cele care sunt decupate în zona intimă pentru a lăsa liberă trecere atunci când se încinge atmosfera.

De ce aș purta un body în dormitor?

În primul rând alungi plictiseala din viața intimă. Sigur iubitul tău s-a săturat să te vadă în chiloții de bumbac de pe vremea bunicii. Sigur va tresări atunci când îi vei apărea în fața ochilor îmbrăcată într-un body de o culoare puternică ce se așează perfect pe formele tale sexy.

În al doilea rând, tu te simți sexy și acest lucru e cel mai important. Atitudinea contează de cele mai multe ori și acest lucru se va vedea pe chipul tău și în mișcările tale. Pune un body sexy pe tine și lasă-te condusă de încrederea în sine și de feminitatea din adâncul tău. Fii sigură că nu va fi o singură partidă diseară.

 

Un body sexy te va face să fii mult mai seducătoare și mult mai atrăgătoare dacă ai și zâmbetul pe buze. Acest accesoriu este cel mai important, pe lângă eventualele nipple cover-uri sau chiar mănuși elegante, dacă vrei să piperezi atmosfera.

bodylenjerie sexyteddy

Alexandra • November 11, 2016


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *