Sedussa Blog

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă întotdeauna o femeie puternică.

Ce fantezii au femeile?

Ce fantezii au femeile?

Atunci când vine vorba despre fantezii sexuale, mai mereu se discută despre acest lucru referitor la bărbați. Lucru foarte greșit. Deși nu le verbalizează, de cele mai multe ori, femeile au o paletă foarte largă de fantezii la care se gândesc atunci când sunt singure (sau nu). Cu toții știm că partea feminină posedă o imaginație foarte bogată și creativă. Vă dați seama cum se traduce acest lucru în dormitor?

În cele ce urmează, vom enumera câteva fantezii cel mai des întâlnite în rândul sexului frumos.

 1. Dans la bară
  Majoritatea femeilor își doresc la un moment dat să fie în centrul atenției în cadrul unui show de striptease. Câteva shot-uri de tequila și poți să o vezi deja aruncând haine? Nu, nu e chiar așa. De obicei, acest lucru se întâmplă doar în mintea lor, dar poate lua o formă reală în dormitor cu partenerul. Puteți pune la cale un decor a la Moulin Rouge, o lenjerie sexy mai mult sau mai puțin îndrăzneață și las-o pe ea să își facă numărul în timp ce tu o sorbi din priviri!
 2. Ménage à trois
  Deși aceasta este o fantezie des întâlnită în rândul bărbaților, și femeile se gândesc destul de des la acest lucru. În timp ce bărbații visează la o partidă reușită unde a treia persoană este o asiatică exotică sau o amantă cu tenul bronzat din Brazilia, femeile se gândesc ca a treia piesă din puzzle să fie un bărbat cu care iau contact destul de des în viața reală, un prieten, un vecin sau chiar șeful de la birou. Bineînțeles, acest lucru este mai puțin fezabil, însă dacă ideea de swinger vă surâde, puteți căuta persoane pe site-uri de profil care abia așteaptă să încerce ceva nou.
 3. „I kissed a girl and I liked it”
  Nu toate femeile îmbrățișează ideea de a ajunge la intimități cu o persoană de același sex, dar sunt și care savurează gândul atunci când vine vorba de atingeri și săruturi finuțe și catifelate cu o altă femeie.
  Femeile știu de ce au nevoie și oferă ceea ce trebuie unei alte femei. De aceea partidele de amor în acest caz sunt mult mai soft, mai lungi, mai centrate pe preludiu. Dacă citești aici și ai un zâmbet subtil în colțul gurii, atunci ai putea să te gândești mai mult la asta și, cine știe, poate prietena colegei tale se gândește și ea la același lucru.
 4. Dominare pe ambele fronturi
  Unele femei iubesc să fie dominate în dormitor. De cele mai multe ori, vor ca partenerul lor să le strângă mai tare de mijloc, să le spună ce să facă, să le adreseze anumite apelative și chiar să folosească anumite accesorii pentru a le lega de mâini sau de picioare.
  La polul opus se află femeile „dominatrix” care vor să îl pună la punct pe bărbatul din fața lor. Însoțite de un bici sau o cravașă, acestor femei le place să le spună bărbaților ce să facă și cum să le cauzeze plăcere.
  Fie primul caz sau al doilea, aceste lucruri trebuie discutate dinainte și, dacă este cazul, folosirea unui „cuvânt de siguranță” care încheie fantezia dacă aceasta depășește anumite limite este o idee foarte bună.
 5. Atingeri străine, dar plăcute
  Deși femeile se sperie când un necunoscut le atinge, unele iubesc atunci când acest lucru se întâmplă în mintea lor. Gândul că vor întâlni un străin pentru o noapte de sex nebunesc în care ele pot face absolut ce și cum vor, stârnește mulți fiori de plăcere.
  Ea poate să facă ce vrea, să vorbească murdar, să îi spună tipului să o mângâie mai cu forță, să vorbească despre altă femeie, absolut ce vrea. Multe femei vor să vorbească despre multe lucruri atunci când sunt în pat, dar se îngrijorează prea mult de ce va zice partenerul lor atunci când își pun pe tavă fanteziile. O întâlnire cu un străin, măcar în capul ei, alungă orice inhibiție.

Acestea sunt doar unele dintre fanteziile ce iau naștere în mintea femeilor iubitoare de senzualitate. Important este ca, dacă acestea vor fi puse în practică, să se discute înainte cu partenerul (sau partenerii) pentru a pune de comun acord detaliile. În rest, liber la plăcere!

fanteziilenjerie sexyseductie

Alexandra • February 26, 2017


Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *