Sedussa Blog

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă întotdeauna o femeie puternică.

Costume sexy

Costumele sexy – un must have pentru seri incendiare

Dacă simți că atât relația cât și viața ta este amenințată de rutină și de faptul că scânteile aproape se sting, respiră adânc și citește acest articol care îți va da cea mai bună soluție salvatoare: un costum sexy.

Chiar dacă vrei să recunoști sau nu, fiecare are fantezii. Bărbații obișnuiesc să aibă fantezii cu orice implică cuvântul sexy: menajeră sexy, asistentă sexy, profesoară sexy, elevă sexy, drăcușor, îngeraș sau stewardesă sexy în timp ce femeile visează la scene incendiare cu bărbați puternici în roluri de polițist, militar, pompier sau sportiv.

Nu este nimic rușinos sau jenant în a purta un costum sexy. Multe cupluri își îndeplinesc fanteziile în mod regulat pentru a aduce sarea și piperul în relațiile în care a intervenit plictiseala. Dacă folosiți costume sexy în momentele intime dintre voi doi, asta nu înseamnă că nu mai vrei să fii cu partenerul tău, aceasta fiind o prejudecată destul de des întâlnită. Doar pentru că iubitul tău visează să te vadă într-un costum de menajeră sexy, asta nu înseamnă că dorește în secret să facă sex cu orice menajeră. De fapt, aceste fantezii vă permit să vă descoperiți unul pe celălalt și să faceți ceva diferit. E ca și cum ar fi Halloween doar că în loc de bomboane primești ceva mult mai satisfăcător.

Înainte de a decide ce costum vrei să porți într-o seară, discută cu iubitul tău să vezi ce îi place și descoperiți lucruri comune care vă fac plăcere și pe care vreți să le explorați. E mai bine să mergi la sigur decât să riști să dai greș. După ce ți-ai dat seama cam ce îi place i ce îl stârnește mai mult, poți începe căutarea de costume sexy. Cele mai căutate costume sunt costumele de menajeră sexy însoțite de un pămătuf sau de un guleraș alb ca și accesoriu. Pentru melancolia zilelor de odinioară de la școală, un costum de ce imită uniforma de elevă eminentă poate fi ceva ce îi va lua mințile iubitului tău.

Pentru gusturi mai exotice, costumele de drăcușor sau îngeraș pot să incite fiecare moment de la început până la sfârșit. Aluzia la lupta dintre bine și rău poate fi foarte distractivă și cu siguranță acea seară nu va fi uitată. Pentru cei ce iubesc grația felinelor, un costum de pisică sau de leopard poate trezi dorințele cele mai sălbatice. În ultimă instanță, mereu este nevoie de o asistentă care să ia tensiunea ridicată la vederea decolteului adânc și a fustei extrem de scurte.

Îndrăznește să faci pasul și să alegi un costum sexy cu care să îți surprinzi iubitul. Vei vedea că serile vor fi mai picante și momentele erotice vor fi mult mai lungi!

asistentacostume sexyfanteziimenajera

Sedussa • September 1, 2016


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *