Sedussa Blog

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă întotdeauna o femeie puternică.

De ce sa porti lenjerie sexy?

De ce să porți lenjerie sexy?

Trupul femeii este un adevărat tărâm al misterului, un adevărat exponent al frumuseții, un adevărat altar al sexualității. Un mod minunat prin care trupul femeii poate fi valorizat la cel mai înalt nivel, în afară de săruturile pasionale, este purtarea unei lenjerii intime sexy.

Lenjeria joacă un rol foarte important în viața unei femei. Nu este doar aproape de inima ei, dar este cel mai aproape de sexualitatea sa, fiind singurul obiect de îmbrăcăminte care poate să readucă la viață dorințe de mult uitate. Dacă încă nu ești convinsă, îți prezentăm 3 motive pentru a purta lenjerie intimă sexy indiferent de ocazie:

  1. Îți dă încredere în tine

Indiferent de nivelul de stimă de sine pe care îl are o femeie, orice tip de lenjerie intimă care are puțină dantelă și detalii din satin îi poate crește această stimă de sine aproape fără să își dea seama. O femeie cu încredere în sine este o femeie puternică, este o femeie care nu trece neobservată. O femeie cu încredere în sine poate face absolut orice, poate avea succes pe toate planurile și, mai ales, se poate aprecia pe sine la adevărata valoare. Lenjeria sexy contribuie în mare măsură la atitudinea pozitivă a unei femei, de aici pornind totul.

  1. Te face să fii mai seducătoare

Bineînțeles, fiecare femeie este atrăgătoare în felul ei, dar atunci când aceasta poartă un set sexy din dantelă sau un babydoll lejer din voal care îi pune în valoare toate atu-urile, ea este sorbită din priviri. Lenjeria sexy stimulează imaginația și crește intensitatea oricărei dorințe erotice. Alege să rupi șirul serilor monotone și să îi arăți iubitului tău partea ta irezistibilă.

  1. Îți pune în valoare trupul

Așa cum o rochie strâmtă îți poate pune formele în evidență sau cum o bluziță cu volănașe creează iluzia unui bust generos, așa și lenjeria erotică este de diferite tipuri, special create pentru a-ți pune în evidență formele de care tu ești mândră și pe care vrei să le savureze iubitul tău cu fiecare mișcare. Dacă vrei să îți scoți în evidență silueta, poți mereu apela la efectele unei chemise sexy sau ale unui corset seducător, iar dacă vrei ca fiecare parte a corpului tău să nu fie ratată de orice privire, poți îmbrăca un bodystocking din plasă.

Dacă încă nu ai avut curajul să îmbraci o lenjerie sexy este timpul să o faci. Vei observa schimbarea încă din primele minute. Vei vedea că te vei aprecia și te vei iubi mai mult și de aici pornește toată magia. Îndrăznește să fii sexy și nu vei regreta.

corpul taulenjerie sexyseductie

Sedussa • May 27, 2016


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *