Sedussa Blog

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă întotdeauna o femeie puternică.

Franjurile – senzații nebănuite

Dacă ești o împătimită a lenjeriei erotice și îți place să încerci mereu lucruri noi, atunci citești acum articolul perfect pentru tine. Încearcă să uiți pentru o clipă de clasica dantelă sau satin și de prea des întâlnitul voal. Încearcă să uiți de tot ce este conformist și îndrăznește să faci un pas nou în lumea lenjeriei intime: alege franjurile.

Poate te gândești că lenjeria cu franjuri nu ar avea prea mare utilitate în dormitor, dar dă-ne voie să îți arătăm contrariul. Îți prezentăm în cele ce urmează câteva motive pentru care ar trebui să alegi lenjerie intimă cu franjuri pentru următoarea noapte de amor.

  1. Este jucăușă

Cu siguranță în copilăria ta ai avut momente când te-ai jucat cu franjurile unei rochii sau ale unui alt obiect de îmbrăcăminte. Poți face asta și acum, însă într-un alt mod. Franjurile unui sutien sau ale unui chilot pot stârni imaginația și pot naște idei neașteptate. O lenjerie cu franjuri poate face diferența dintre o noapte plictisitoare și o noapte lungă, plină de pasiune. Franjurile sunt fine și subțiri și te gâdilă la fiecare atingere a pielii. Iubitul tău poate profita de ele ca să te facă să te simți în al nouălea cer.

  1. Este diferită

Prin cataloagele de lenjerie intimă, în pozele cu modele sau pe coperțile revistelor de profil apar mereu fete care sunt îmbrăcate în lenjerie intimă clasică. Nu vrei să îi arăți iubitului tău că tu poți fi și altfel? Diversitatea în materie de lenjerie intimă este mereu binevenită deoarece contribuie în mare parte la alungarea plictiselii din relație. Așteaptă-ți iubitul întinsă pe pat, mai sexy ca niciodată cu franjuri care cad lejer pe formele tale voluptoase. Cu siguranță îi va veni să te înhațe imediat.

  1. Se curăță ușor

Având în vedere faptul că lenjeria este alcătuită mare parte din franjuri, curățatul lenjeriei se poate face foarte ușor și într-un timp foarte scurt. Nu necesită o anumită temperatură a apei sau a unui anumit tip de detergent. Trebuie, însă, să fii atentă la modul cum sunt prinse franjurile. Dacă designul este unul mai deosebit te sfătuim să nu speli la mașină automată, ci să speli lenjeria la mână.

 

Dacă te-am convins că ar fi cazul să încerci și tu o lenjerie erotică cu franjuri atunci noi îți recomandăm câteva modele care sunt la mare căutare în această perioadă.

https://www.sedussa.ro/lenjerie-sexy/babydoll-and-chemise/franjuri-si-dantela-transparenta-mov/

https://www.sedussa.ro/lenjerie-sexy/seturi-sexy/chilot-sutien-franjuri/

https://www.sedussa.ro/lenjerie-sexy/babydoll-and-chemise/dantela-si-franjuri-negru/

babydollfranjurilenjerie sexysexy

Alexandra • October 21, 2016


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *