Sedussa Blog

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă întotdeauna o femeie puternică.

Jocuri erotice - Sedussa

Jocuri erotice pentru o noapte fierbinte

După săptămâni întregi în care munca v-a acaparat viața, ați găsit în sfârșit o noapte doar pentru voi doi și în care să nu plângă niciun copil în camera alăturată. Totul pare a fi perfect: intimitate, timp liber și chef nebun, lenjeria sexy preferată, însă pare că lipsește ceva, parcă ați vrea să faceți ceva nou. Noi vă venim în ajutor cu câteva idei de jocuri erotice care pot aduce sarea și piperul în dormitor.

  1. Ghicește locul!

Acest joc este asemănător cu „Ghicește numărul” doar că de data aceasta este vorba despre o zonă a corpului tău. Gândește-te la un loc de pe trupul tău și pune-l pe iubitul tău să te sărute peste tot până ghicește locul. Depinde de tine dacă îi vei spune adevărul sau îl vei minți lăsându-l să te sărute peste tot. Este un joc amuzant și senzual perfect pentru începutul unui preludiu.

2. Alege o carte!

Folosiți un pachet normal de cărți, dar atribuiți-i fiecărui semn un lucru sexy: inimă poate însemna sărut, rombul poate fi un masaj, trefla poate însemna stimulare manuală și frunza poate fi stimulare orală. Așezați cărțile cu fața în jos și luați pe rând câte o carte. Numărul de pe carte poate însemna timpul în care trebuie să faceți ceea ce apare pe carte. De exemplu, dacă el trage un 9 de romb, înseamnă că pentru 9 secunde, el trebuie să îți facă masaj într-o anumită parte a corpului, iar dacă tu tragi un as de treflă, atunci tu trebuie să îi oferi stimulare manuală completă pentru că, nu-i așa, asul e cea mai mare carte.

3. Nu așa repede!

Stai întinsă în pat complet goală și pune-l pe iubitul tău să stea la ușă. În timpul acesta tu trebuie să îi pui întrebări despre tine, iar dacă el răspunde corect atunci face un pas mai aproape de tine. Întrebările pot varia de la sexualitate (care e poziția ta preferată), la lucruri simple (care e locul de vacanță preferat). Este un joc ideal pentru cuplurile proaspăt formate care au ocazia să se cunoască cel mai bine într-un mod distractiv.

Acestea sunt doar trei dintre multele jocuri în care vă puteți oferi plăcere reciprocă și în care vă puteți distra de minune. Împreună cu o lenjerie sexy, pot fi ingredientele unei nopți fierbinți. Limita se oprește la imaginația fiecăruia. Aveți curaj să încercați lucruri noi și să descoperiți ce vă place în dormitor!

cuplufanteziijocuri

Alexandra • December 5, 2016


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *