Sedussa Blog

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă întotdeauna o femeie puternică.

Lenjeria sexy si job-ul

Lenjeria sexy si job-ul

Cu siguranță ai auzit despre acea vorbă care a ajuns aproape ca un proverb că dacă tu te simți sexy, așa te vor vedea și ceilalți, fără a fi nevoie de a îmbrăca ceva explicit. De aceea astăzi îți vom povesti despre cum poți îmbina cu succes o lenjerie intimă erotică ce poate fi confortabilă pentru a fi purtată și pe sub ținuta de la birou, dar care poate fi și destul de sexy încât să îl incite pe soțul tău atunci când ajungi acasă.

Dacă ai un job static la un birou unde trebuie să fii mereu elegantă, atunci ești norocoasă deoarece multe tipuri de lenjerie intimă se potrivesc perfect cu acest stil de îmbrăcăminte. Feminitatea și eleganța ta pot fi dublate prin atitudinea de care vei da dovadă știind că pe dedesubt tu porți un set erotic din dantelă care se așează perfect pe pielea ta. Indiferent că porți rochiță sau fustă cu o cămașă, acest tip de lenjerie va fi destul de discret încât să nu se vadă, dar îți va da curajul de care ai nevoie să zâmbești mai mult.

Accesoriul care este cireașa de pe tort aici este portjartierul care, combinat cu dresurile potrivite, te vor face să te simți minunat și nu vei trece neobservată prin fața colegilor tăi de muncă. Ba mai mult, șeful tău s-ar putea ca, fără să își dea seama, să te lase să pleci cu o oră mai devreme acasă deoarece ți-ai făcut datoria foarte bine azi.

 

Dacă jobul tău presupune îmbinarea orelor de la birou cu momente în care trebuie să te deplasezi în diferite locuri, atunci lenjeria ideală ar fi una care să stea se muleze pe corpul tău pentru a fi îndeajuns de flexibilă pentru mișcările pe care le vei face. Vei mulțumită dacă vei purta o chemise sexy care va urma liniile corpului tău, dar în același timp va fi foarte confortabilă. Cele din dantelă neagră și satin s-ar potrivi perfect pe sub o fustă cloș și o cămașă închisă la culoare.

Partea cea mai bună la lenjeria de tip chemise este că după ce ajungi acasă, este de ajuns să te dezbraci doar de hainele de birou și distracția cu soțul tău poate începe.

 

Îndrăznește să te surprinzi în primul rând pe tine, având curajul să fii sexy și în afara dormitorului, și în al doilea rând surprinde-ți partenerul, care te va savura din prima clipă cum ajungi acasă!

fanteziejoblenjerie intimalenjerie sexy

Sedussa • January 27, 2017


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *