Sedussa Blog

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă întotdeauna o femeie puternică.

Si fetele singure poarta lenjerie sexy

Și fetele single poartă lenjerie sexy

În majoritatea reclamelor la lenjerie sexy și erotice, se pune accentul pe faptul că iubitul tău va fi foarte plăcut surprins să te vadă purtând ceva desoebit, eventual cu dantelă. Ce faci atunci când acest iubit nu există și tu ești single de ceva vreme? Ar trebui să te plafonezi? Nu! Ar trebui să porți lenjerie intimă sexy în fiecare zi. Desigur, vei spune acum: „Ce rost are dacă nimeni nu vede ce port pe dedesubt?”. Ei bine, îți reamintim că în purtarea lenjeriei erotice nu a fost niciodată vorba despre el, ci este mereu vorba despre tine.

Noi îți oferim trei motive pentru care fetele singure ar trebui să poarte lenjerie sexy, poate mai mult decât cele cuplate.

  1. Purtând ceva sexy, tu te vei simți la fel

Faptul că tu te simți sexy cu fiecare mișcare pe care o faci ajută la creșterea încrederii în tine și, dacă nivelul stimei de sine este crescut, atunci vei avea mai mult succes în toate aspectele din viața ta. Am auzit multe femei care au avut ziua mai bună doar pentru că au pus o lenjerie cu ceva mai multă dantelă pe ele, sau chiar persoane care au reușit să semneze un contract important după ce au îndrăznit să poarte un portjartier sexy cu dresuri pe sub ținuta de birou.

Oamenii din jurul tău știu și apreciază atunci când tu te simți elegantă și feminină, și purtând lenjerie intimă sexy este modul ideal de a face asta.

  1. Lenjeria erotică te ajută să îți regăsești senzualitatea

Privirea, atingerea, mirosul… toate acestea ne amintesc că, deși suntem ființe raționale, iubim să ne lăsăm pierduți în magia simțurilor erotice. Nu lăsa aceste lucruri să dispară atunci când nu ai un partener. Purtând lenjerie sexy în casă, când mergi la cumpărături, la plimbare sau chiar la job, vei crea din nou o conexiune puternică cu tine și cu senzualitatea ta și, când va veni momentul să îi arăți asta unui bărbat, fii sigură că va fi uimit de cât de sigură pe tine vei fi.

  1. Niciodată nu se știe

Deși sună a clișeu, adevărul este că azi poate fi ziua în care îl vei întâlni pe el, iubirea vieții tale, sau poate fi ziua în care îl vei întâlni pe el, tipul cu care poți avea o aventură de neuitat printre cearceafurile unui hotel. Oricum ar fi, e bine să fii pregătită deoarece nu cred că ai vrea să porți chiloțeii din bumbac cu floricele atunci când se întâmplă.

Dita von Teese a spus la un moment dat că „lenjeria nu este pentru a seduce bărbații, ci este pentru femei”, iar această vorbă ar trebui să o avem în minte fiecare dintre noi.

Nu mai aștepta! Caută o lenjerie sexy care să te facă să te simți specială!

fete singurelenjerie sexysenzualitate

Sedussa • July 31, 2016


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *