Confidentialitatea datelor

 

Politica de confidentialitate

 

SC STS Media SRL  este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 35017.

 

 

Colectarea si scopul colectarii de date cu caracter personal 

 

Navigarea pe site-ul www.sedussa.ro este posibila fara dezvaluirea de catre dvs. a datelor personale. Site-ul nostru poate colecta de la dvs. date cu caracter personal numai cu acordul dvs. si furnizandu-le voluntar.

 

Prin furnizarea adresei dvs. de e-mail, sunteti de acord cu primirea de mesaje comerciale si informative din partea SC STS Media SRL.

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC STS Media SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este realizarea de comunicari electronice, precum si in scopuri de marketing.

 

Refuzul dvs. de a furniza datele solicitate determină imposibilitatea de a achizitiona produse de pe site-ul www.sedussa.ro. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator si nu vor fi dezvaluite fara consimtamantul dvs. cu exeptia cand acestea sunt solicitate de catre organele de specialitate in urma depunerii unor plangeri de dauna, frauda, ofensa, sau alte prejudicii aduse utilizatorilor site-ului www.sedussa.ro. 

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.  Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la email contact@sedussa.ro.

 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. 

 


Cookie-uri


Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată când accesează acel server. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum și pentru urmărirea comportamentului utilizatorilor; aplicații tipice sunt reținerea preferințelor utilizatorilor și implementarea sistemului de „coș de cumpărături”.


Folosim cookie-uri pentru a afla informatii despre vizitatorii nostri in timpul navigarii, pentru a memora si procesa continutul cosului de cumparaturi. Analizele facute cu ajutorul datelor furnizate de cookie-uri ajuta la identificarea numarului de vizitatori, numarului de pagini vizitate, si nivelul de interes asupra anumitor pagini din site. Vom folosi informatiile colectate pentru a monitoriza si imbunatati site-ul nostru si serviciile oferite.

 

Daca nu doriti ca noi sa putem face lucrurile explicate mai sus, puteti seta browserul dvs. pentru a reseta aceste “cookies”.

 

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

 

Ultima actualizare: 01.08.2015