Costume sexy

Costumele sexy sunt baza oricarei fantezii erotice, ele sunt sarea si piperul unei aventuri incitante, in care iti lasi imaginatia sa zburde prin povesti interzise pe care in realitate nu le vei trai cu adevarat, poate, vreodata. Si totusi, unele fantezii pot deveni realitate pentru ca toti avem in noi un spirit innascut de a juca roluri, de a ne juca cu mintea si cu senzatiile ce ne fac trupul sa vibreze de placere. Te-ai intrebat vreodata de ce barbatii au fantezii erotice cu infirmiere, cu menajere, cu chelnerite sau cu profesoare? Poate ca nici nu ar fi indicat sa o faci daca inca nu ai facut-o. Pentru ca asta s-ar putea sa iti provoace o stare de iritare ce iti va inhiba dorinta. Cum ar fi insa daca din cateva miscari i-ai oferi partenerului tau pe tava realizarea tuturor fanteziilor pe care le are din cand in cand si poate ca nu ti le marturiseste, astfel incat data viitoare cand mai treceti pe langa o chelnerita sexy sau il consulta vreo doctorita atragatoare sa nu mai simti ca iti vine sa explodezi de furie pentru simplul fapt ca nici nu va mai remarca aceste prezente feminine in jurul sau, ci se va gandi la tine in rol de…

 

Poti rezolva extrem de simplu dilema, cu un costum sexy de asistenta, cu doua aripi de inger sau cu niste cornite de diavolita incitanta. Sau poate suna mai tentant niste urechiuse roz de iepuras playboy ori un costum sexy de french sexy girl. Totul e sa faci alegerea potrivita. Si cand vorbim de costume sexy, alegerea potrivita nu inseamna neaparat un costum care ti se potriveste tie, ca persoana, ci un costum care sa te faca sa renunti la orice fel de inhibitie. Spontaneitatea este un element esential in cresterea intensitatii unei aventuri erotice pasionale. Iar renuntarea la inhibitii este punctul culminant al erotismului, in care ambii parteneri se simt liberi sa faca orice, sa astepte orice si sa simta satisfactia suprema.

 

Costumele sexy pe care ti le pune la dispozitie Sedussa reprezinta genul de recuzita erotica incitanta pe care orice femeie ar trebui sa o incerce macar o data in viata. Iti garantam insa ca odata ce vei intra in pielea personajului care iti va da fiori, nu vei mai putea sa te desprinzi de costumul respectiv. Tot ce trebuie sa faci este sa renunti la prejudecati si sa iti pui in valoare atat imaginatia, cat si talentul actoricesc, despre care punem pariu ca nu aveai habar cat de bine il stapanesti. Poti incepe cu un costum sexy mai soft, de inger timid, cu aripi pufoase sau poti trece direct la arsenalul hard – ce zici de o asistenta medicala sexy si rea, hotarata sa isi trateze pacientul apeland la cele mai inedite metode de seductie? Alegerea iti apartine, iar Sedussa te ajuta sa faci alegerea perfecta a unui costum sexy cu care iti vei cuceri definitiv partenerul. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in pielea personajului pe care ti-l alegi si sa iti lasi imaginatia sa zburde, fara limite.