Informatii livrare

Taxa de livrare pentru fiecare comanda este aceeasi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastra. Costul pentru fiecare metoda de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare a comenzii. Taxa standard de livrare este de 20 RON, oriunde pe teritoriul Romaniei. 

 

Pentru comenzile la care valoare totala a produselor depaseste 199 RON, livrarea este gratuita.

 

Depunem toate eforturile pentru expedierea comenzilor in cel mai scurt timp cu putinta si in ordinea in care acestea au fost plasate.

Comenzile plasate si confirmate de Luni pana Vineri in intervalul orar 00.00-15.00 vor fi procesate si pot fi expediate in aceeasi zi; comenzile plasate si confirmate in intervalul 15.00-24.00 precum si cele receptionate Sambata sau Duminica vor fi procesate si expediate a doua zi lucratoare.

Exceptie fac comenzile ce contin articole aflate in stocul unui furnizor extern si la care termenul de livrare depinde de livrarea produselor respective de catre furnizor. Pentru acestea, termenul de livrare este de aproximativ 3-5 zile lucratoare.

 

Va rugam sa retineti ca nu livram in zilele de sambata si duminica. În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi Serviciul pentru clienţi prin apel telefonic la 0371.784.149 sau prin e-mail la adresa comenzi@sedussa.ro.

 

Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa și ora selectate în momentul validarii Comenzii pe site.

 

Livrarea se considera a fi îndeplinita de către SC STS Media SRL, la momentul predarii produselor Comandate către Client la adresa selectată de acesta in momentul plasării Comenzii.