Returnarea produselor

Returnarea unui produs se poate realiza în maxim 30 de zile de la livrarea acestuia.

 

Pentru a solicita returnarea unui produs, va rugam sa completati formularul de retur din contul dumneavoastra de client, sectiunea Comenzi, dand click pe comanda respectiva si accesand linkul ”Solicita inlocuirea sau returnarea unui produs” din dreapta sus, fie printr-o notificare scrisă pe mail sau una telefonică, la adresele de contact de pe site.

 

 

SC STS Media SRL garantează o rambursare integrală cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate şi că orice etichete ale articolului trebuie să fie intacte.

 

La primirea produsului returnat, îl vom examina cu atenție și vă vom anunța dacă aveți dreptul la înlocuirea acestuia sau la restituirea contravalorii (dacă ați plătit deja), prin e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp. Restituirea contravalorii sau înlocuirea produsului va avea loc cât mai curând posibil şi în orice caz, în termen de 30 de zile de la data la care v-am confirmat prin e-mail că aveți dreptul la restituirea sau înlocuirea produsului neconform.

 

Produsele de lenjerie intima cum ar fi chilotii, body-urile, bodystocking-urile sau seturile care contin chiloti nu se acceptă la retur din motive de igiena. De asemenea, nu se acceptă la retur produsele purtate, deteriorate, rupte, pătate, cu etichetele articolului deteriorate.

 

În cazul produselor neacceptate la retur, din culpa clientului, vom restitui produsul returnat clientului, costurile de transport urmând a fi suportate de către client.

 

În cazul produselor ce prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat societatea şi să returnaţi produsul. Vom înlocui produsul neconform cu unul similar, în situația în care produsul se află pe stoc, costurile de transport urmând a fi suportate de Vânzător.

În situația în care produsul comandat nu se mai află pe stoc, cumpărătorul poate opta prentru comandarea altui produs în contul prețului deja achitat.

În situația în care cumpărătorul nu dorește comandarea altui produs aflat pe stocul Vanzatorului, ne obligăm să restituim integral contravaloarea produsului.